• Competitie

Wekelijks wordt op dinsdag (19:00 – 20:30 uur) een competitie gespeeld waarbij de jeugdleden het onderling en in teamverband tegen elkaar opnemen. Tijdens de competitierondes wordt een verrekening toegepast waardoor een gelijke strijd ontstaat en ieder op zijn/haar niveau deel kan nemen. Uiteraard worden de scores wekelijks verwerkt en zijn deze terug te vinden via de website.

  • Trainingen

Per seizoen zijn er 22 trainingen op donderdag (19:00 – 20:30) onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. Deze trainingen staan in het teken van het aanleren van de juiste techniek m.b.t. aanloop, worp, houding, etc. ter bevordering van het spelplezier en uiteraard de scores.

  • Clinics

Nieuw zijn de clinics die onderdeel gaan uitmaken van de afdeling Jeugd. Per seizoen worden acht clinics georganiseerd door verschillende spelers van de Nationale Competities. Per clinic wordt een apart onderdeel van het bowlen uitgelicht en geoefend, uiteraard doen de begeleidende spelers zelf ook mee zodat de techniek gedemonstreerd wordt.

  • Toernooien

Per seizoen bestaat ook de mogelijkheid om aan enkele jeugdtoernooien door het land deel te nemen. Deelname hieraan is niet verplicht, maar wel heel leuk!

  • Kosten per seizoen

De totale kosten bedragen € 185,- per seizoen. Dit is een all-in prijs waarbij het lidmaatschap van de vereniging en NBF (nationale bond), baanhuur voor de competitierondes, trainingen en clinics, de kosten voor trainers en begeleiders en extra activiteiten zijn inbegrepen.
De kosten voor toernooien zijn daarentegen niet inbegrepen.

Voor meer informatie of gratis proeftrainingen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t. het bowlen voor jeugd of wilt u uw zoon/dochter enkele keren laten meetrainen met de jeugd?