Competities

Als u lid bent van BowlingVereniging Leiderdorp kunt u deelnemen aan verschillende competities. Deze worden gespeeld van september t/m mei op:

maandag van 20:30 – 22:30, trio handicap competitie over 4 games,  kosten: € 33,-  per team

woensdag van 20:30 – 22:30, trio handicap competitie over 4 games, kosten: € 33,-  per team

Er wordt gespeeld volgens Amerikaans systeem.

Het speelgeld wordt wekelijks voorafgaand aan de league betaald. Betaling per PIN. Ook is het mogelijk om per team het leaguegeld voor het hele seizoen in één keer te voldoen.

Er zijn 30 speelweken. De teams spelen tegen elkaar en er zijn zowel individueel als per team punten te verdienen. In totaal zijn 27 punten te scoren per wedstrijd.

Handicap

Om de niveauverschillen tussen de bowlers te verkleinen wordt gespeeld met een handicapformule die na elke speeldag de handicap opnieuw berekent. Hierdoor kan ook een beginnende bowler zonder problemen meespelen in de huiscompetitie.

Interesse??

Wilt u zich aanmelden als nieuw lid van BowlingVereniging Leiderdorp, stuur dan een email naar secretarisbvld@gmail.com en profiteer van de mogelijkheid tot trainen tegen een gereduceerd tarief in de daluren.

Uitslagen voor de Huisleague 2023-2024

Voor info over de huidige speeldagen seizoen 2023-2024 log in bij de nbf

Voor de geïnteresseerden onder jullie, dit is het oliepatroon waar op wordt gespeeld.

FINALE AVOND SEIZOEN 2022-2023

Uiteindelijk plaatsten de volgende teams zich voor de finale avond:

Rokerspaleis Marcella – Get a Grip – Bowling Nomads – Strike Pikes – ’t Groene Hart – Planet Group.

Na een spannende en gelijk opgaande strijd ging uiteindelijk het team van Strike Pikes met de eer strijken. In het oog sprongen daarbij een game van 254 van Sandra en een game van 277 van Lex. Van harte gefeliciteerd.

Finale avond – Totaalscores