Uitslagen competitie 2020-2021

De scores van alleen de laatst gespeelde competitie avond kun je vinden op de volgende pagina’s van deze website:

Inloggen op de website van bowling NBF

Competities

Als u lid bent van BowlingVereniging Leiderdorp kunt u deelnemen aan verschillende competities. Deze worden gespeeld van september t/m mei op:

maandag van 20:30 – 22:30, trio handicap competitie,   kosten: 30,- * per team

woensdag van 20:30 – 22:30, trio handicap competitie, kosten: 30,- * per team

Het speelgeld wordt wekelijks voorafgaand aan de league betaald. Ook is het mogelijk om per team het leaguegeld voor het hele seizoen in één keer te voldoen.

Er zijn 30 speelweken. De teams spelen tegen elkaar en er zijn zowel individueel als per team punten te verdienen. In totaal zijn 27 punten te scoren per wedstrijd.

Handicap

Om de niveauverschillen tussen de bowlers te verkleinen wordt gespeeld met een handicapformule (berekend over de laatste 16 speelweken ). Hierdoor kan ook een beginnende bowler zonder problemen meespelen in de huiscompetitie.

* Bij een totaal van 27 ingeschreven teams voor seizoen 2019-2020 kosten 30,- per team per speelavond, indien er minder dan 27 teams zijn zullen de kosten 37,50 euro per team per speelavond bedragen.

Historische uitslagen van Bowling Vereniging Leiderdorp periode vanaf seizoen 2008 tot 2018. Deze werden iedere speelweek bijgehouden.

Helaas was het technisch niet meer mogelijk de scores bij te houden en is deze per begin 2019 gestopt, we proberen zo snel mogelijk de totalen in 1 overzicht beschikbaar te stellen op deze pagina.

Seizoen 2020-2021 ontregeld door Corona maatregelen.

Dit seizoen hebben we al 3 keer een nieuwe competitie op moeten starten, elke keer met een wisselend aantal teams. Op de NBF site zijn voor elk van deze competities de standen/scores terug te vinden.

Voor een totaal overzicht van de individuele scores wordt door ons een spreadsheet bijgehouden met de actuele stand van zaken.

Maandag avond

Woensdagavond