Competities

Als u lid bent van BowlingVereniging Leiderdorp kunt u deelnemen aan verschillende competities. Deze worden gespeeld van september t/m mei op:

maandag van 20:30 – 22:30, trio handicap competitie over 4 games,  kosten: € 33,-  per team

woensdag van 20:30 – 22:30, trio handicap competitie over 4 games, kosten: € 33,-  per team

Er wordt gespeeld volgens Amerikaans systeem.

Het speelgeld wordt wekelijks voorafgaand aan de league betaald. Betaling per PIN. Ook is het mogelijk om per team het leaguegeld voor het hele seizoen in één keer te voldoen.

Er zijn 30 speelweken. De teams spelen tegen elkaar en er zijn zowel individueel als per team punten te verdienen. In totaal zijn 27 punten te scoren per wedstrijd.

Handicap

Om de niveauverschillen tussen de bowlers te verkleinen wordt gespeeld met een handicapformule die na elke speeldag de handicap opnieuw berekent. Hierdoor kan ook een beginnende bowler zonder problemen meespelen in de huiscompetitie.

Historische uitslagen van Bowling Vereniging Leiderdorp periode vanaf seizoen 2008 tot 2018. Deze werden iedere speelweek bijgehouden.

Helaas was het technisch niet meer mogelijk de scores bij te houden en is deze per begin 2019 gestopt, we proberen zo snel mogelijk de totalen in 1 overzicht beschikbaar te stellen op deze pagina.

Uitslagen competitie 2022-2023

De scores van alleen de laatst gespeelde competitie avond kun je vinden op de website van de NBF:  Inloggen 

Voor een totaal overzicht van de individuele scores wordt door ons een spreadsheet bijgehouden met de actuele stand van zaken. E.e.a. is te bereiken via onderstaande links.

Totalen Maandagavond League

Totalen Woensdagavond League

Totalen voor je pasgemiddelde

Periodestanden 25/5 – Onder voorbehoud van nog te spelen avonden