Competities

Als u lid bent van BowlingVereniging Leiderdorp kunt u deelnemen aan verschillende competities. Deze worden gespeeld van september t/m mei op:

maandag van 20:30 – 22:30, trio handicap competitie,   kosten: € 30,- * per team

woensdag van 20:30 – 22:30, trio handicap competitie, kosten: € 30,- * per team

Er wordt gespeeld volgens Amerikaans systeem.

Het speelgeld wordt wekelijks voorafgaand aan de league betaald. Betaling per PIN is mogelijk en wordt ook aangemoedigd. Ook is het mogelijk om per team het leaguegeld voor het hele seizoen in één keer te voldoen.

Er zijn 30 speelweken. De teams spelen tegen elkaar en er zijn zowel individueel als per team punten te verdienen. In totaal zijn 27 punten te scoren per wedstrijd.

Handicap

Om de niveauverschillen tussen de bowlers te verkleinen wordt gespeeld met een handicapformule die na elke speeldag de handicap opnieuw berekent. Hierdoor kan ook een beginnende bowler zonder problemen meespelen in de huiscompetitie.

* Bij een totaal van 27 ingeschreven teams voor seizoen 2019-2020 kosten 30,- per team per speelavond, indien er minder dan 27 teams zijn zullen de kosten 37,50 euro per team per speelavond bedragen.

Historische uitslagen van Bowling Vereniging Leiderdorp periode vanaf seizoen 2008 tot 2018. Deze werden iedere speelweek bijgehouden.

Helaas was het technisch niet meer mogelijk de scores bij te houden en is deze per begin 2019 gestopt, we proberen zo snel mogelijk de totalen in 1 overzicht beschikbaar te stellen op deze pagina.

Uitslagen competitie 2020-2021

Het afgelopen seizoen was een gemankeerd seizoen door de vele, steeds wisselende, Covid-19 maatregelen. De scores van dit seizoen worden meegenomen naar het nieuwe seizoen voor de berekening van de pasgemiddelden.

Maandagavond League

Woensdagavond League

Uitslagen competitie 2021-2022

De scores van alleen de laatst gespeelde competitie avond kun je vinden op de website van de NBF:  Inloggen 

Voor een totaal overzicht van de individuele scores wordt door ons een spreadsheet bijgehouden met de actuele stand van zaken. E.e.a. is te bereiken via onderstaande links.

Maandagavond League

Woensdagavond League

Totalen voor je pas