5-3-2021

Afgelopen maandag was er weer een on-line overleg van de verenigingen met het NBF bestuur. Voor een samenvatting kan je deze link gebruiken. Verder is het wachten op de volgende persconferentie.

24-2-2021

Helaas voor het bowlen geen nieuwe berichten tijdens de persconferentie van gisterenavond. Alles blijft gesloten en er is nog totaal geen zicht op enige versoepeling in de nabije toekomst. We moeten gewoonweg volhouden en hopen dat iedereen gezond blijft. Laten we ook vooral ons bowlinghuis Franky’s Leiderdorp een hart onder de riem steken. Hopelijk komen zij deze moeilijke periode zonder al te veel kleerscheuren door.

3-2-2021

Gisterenavond weer een nieuwe persconferentie. Zoals verwacht zonder grote versoepelingen in het corona beleid. Voor de bowlers en de bowlinghuizen veranderd er dus niets. De huidige maatregelen blijven dus tot zeker 2 maart gehandhaafd.

12-1-2021

Helaas, maar te verwachten. De lockdown wordt met 3 weken verlengd. Dus, tot 9 februari, geen verandering in de huidige situatie. Hou vol en blijf gezond!!

15-12-2020

Een ieder van jullie heeft zeer waarschijnlijk de toespraak van Mark Rutte gisterenavond gezien. Zoals was te verwachten bracht hij helaas geen goed nieuws. Ook de NBF heeft inmiddels op haar site al gemeld dat met ingang van vandaag alle bowlingcentra gesloten zijn tot in ieder geval 19 januari 2021.

Waarschijnlijk in de week van 11 januari 2021 kunnen we een nieuwe update verwachten van de regering.

Mocht er eerder nieuws komen, dan laten we jullie dat natuurlijk direct weten. Tot dan, blijf gezond, geniet van de feestdagen en tot volgend jaar op de bowling.