18-5-2021

Eindelijk, we mogen weer!! Zoals nu al bekend is worden vanavond verdere versoepelingen bekend gemaakt. Dit houdt in dat m.i.v. morgen de sportbowlers aan de gang kunnen, in ons geval dus bij Franky’s Leiderdorp natuurlijk.

We krijgen van Franky’s de volgende aanbieding:

– woensdag en donderdag tussen 19:00 – 22:00 uur

– max 2 personen per baan, tarief 15 euro per uur, dus 7,50 euro p.p.

– het horeca gedeelte blijft nog gesloten, maar er staat een automaal onder aan de trap voor de dorstige personen onder ons

Reserveren moet, en kan alleen via deze link  https://bit.ly/bowlingtrainingleiderdorp

Alleen voor sportbowlers, dus je kan nog niet gezellig je hele familie meenemen.

Ook bowlers van andere verenigingen zijn natuurlijk van harte welkom, dus geef het door. Like en share onze post of Facebook.

5-5-2021

Wederom geen verdere versoepelingen. Er wordt afgeweken van het stappenplan gezien de nog altijd zware belasting voor de ziekenhuizen en met name de IC’s. Uitgebreid nieuws van de NBF via deze LINK

14-4-2021

Helaas, wederom geen versoepelingen, zeker niet wat het bowlen betreft. Volgens het nieuwe ‘Stappenplan naar de Vrijheid’ is de beste datum waar we naar uit kunnen kijken, op dit moment 16 juni! Dit natuurlijk onder de nodige voorbehouden. We zijn voor al onze leden een brief aan het voorbereiden waarin we wat dieper op de materie ingaan.

16-3-2021

Met uitzondering van beperkte buitensport is er voor ons bowlers nog geen enkel zicht op versoepelingen. Een groot aantal binnensportbonden heeft een brief naar het kabinet gestuurd om uitdrukking te geven aan hun zorgen. Via deze LINK kun je lezen waar het de bonden om gaat.

5-3-2021

Afgelopen maandag was er weer een on-line overleg van de verenigingen met het NBF bestuur. Voor een samenvatting kan je deze link gebruiken. Verder is het wachten op de volgende persconferentie.

24-2-2021

Helaas voor het bowlen geen nieuwe berichten tijdens de persconferentie van gisterenavond. Alles blijft gesloten en er is nog totaal geen zicht op enige versoepeling in de nabije toekomst. We moeten gewoonweg volhouden en hopen dat iedereen gezond blijft. Laten we ook vooral ons bowlinghuis Franky’s Leiderdorp een hart onder de riem steken. Hopelijk komen zij deze moeilijke periode zonder al te veel kleerscheuren door.

3-2-2021

Gisterenavond weer een nieuwe persconferentie. Zoals verwacht zonder grote versoepelingen in het corona beleid. Voor de bowlers en de bowlinghuizen veranderd er dus niets. De huidige maatregelen blijven dus tot zeker 2 maart gehandhaafd.

12-1-2021

Helaas, maar te verwachten. De lockdown wordt met 3 weken verlengd. Dus, tot 9 februari, geen verandering in de huidige situatie. Hou vol en blijf gezond!!

15-12-2020

Een ieder van jullie heeft zeer waarschijnlijk de toespraak van Mark Rutte gisterenavond gezien. Zoals was te verwachten bracht hij helaas geen goed nieuws. Ook de NBF heeft inmiddels op haar site al gemeld dat met ingang van vandaag alle bowlingcentra gesloten zijn tot in ieder geval 19 januari 2021.

Waarschijnlijk in de week van 11 januari 2021 kunnen we een nieuwe update verwachten van de regering.

Mocht er eerder nieuws komen, dan laten we jullie dat natuurlijk direct weten. Tot dan, blijf gezond, geniet van de feestdagen en tot volgend jaar op de bowling.